Emlak | Konular | Kitaplar

tadilat ve ev dekorasyonu

Tadilat ve Ev Dekorasyonu dikkat gerektirir.Konut ve işyeri tadilatların da genellikle pratik ve ucuz yöntemler tercih edilmekte ve bir çok ayrıntı atlanmaktadr.Kalitesiz işçiliğin ve ucuz malzemenin ömrü kısa olduğu için de aslında bize daha pahalıya mal olmaktadr.

Konut ya da işyerinin tamamında ya da bir bölümünde tadilat yaptırmaya karar verdiğimizde öncelikli olarak yapılması istenenlerin listesi çıkarılmalıdır.

Tadilat listesinde, yıkım ve onarım gerektiren işler öncelikli olarak listelenmeli, dekorasyona göre yapılması gereken basit işler ise ikincil olarak yer almalıdır.Dış Cepha ve İç Cephe Boya işlemlerimiz ise mümkünse en son sıralara konmalıdır.

Tadilat listesinde yer alan işlerin piyasa fiyatlarını araştırın.Malzeme ve işçilik fiyatları hakkında bilgi edinin.Hedefiniz bütçenize göre mümkün olduğunca kaliteli malzeme ve işçilik ile tadilatınızı yaptırmak olmalıdır.

Ev dekorasyonu ve tadilat işlemlerinde iş planlaması size nakit ve vakit kazandıracaktır.o yüzden iş planlamanız ne kadar iyi olursa tekrar tekrar aynı işlemleri yinelemek zorunda kalmazsınız.


Konular